Edinson Cavani poistuu PSG:stä kesäkuun lopussa.

Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy silloin, eikä PSG ole tehnyt kärjelleen jatkosopimustarjousta. Cavani on saanut neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa tammikuusta lähtien.

Espanjalaismedioiden mukaan Cavani olisi jo päässyt yhteisymmärrykseen Atléticon kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta uruguaylaisen tammikuinen Atlético-siirto kaatui lopulta siihen, kun Atlético ja PSG eivät päässeet sopuun siirtosummasta. Cavanin perheen mukaan kärki haluaisi edelleen siirtyä Atléticoon.

Viime päivinä medioissa on pyörinyt huhuja siitä, miten Cavani olisi siirtymässä takaisin kotimaahansa Peñarolin paitaan, mutta hyökkääjän äiti kumosi kyseiset huhut Ovación Digitalin haastattelussa.

– Useat seurat ovat onneksi kiinnostuneita Cavanista. Edinson ei vielä tiedä, missä hän pelaa ensi kaudella, mutta sen tiedämme, että hänellä on kolme kuukautta jäljellä Pariisissa. Hän ei palaa kotimaahansa, vaan ajattelee jatkavansa uraansa Euroopassa ja hän haluaisi siirtyä Espanjaan, Cavanin äiti kertoi.

Cavani on PSG:n seurahistorian paras maalintekijä. Kärki on menettänyt kuluvalla kaudella avauskokoonpanon paikkansa Mauro Icardille.