Paris Saint-Germain ilkkui Neymarin johdolla Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandille, kun PSG voitti saksalaisseuran Mestarien liigassa ja eteni kilpailun puolivälieriin.

Norjalaissensaatio Håland, 19, vastasi joukkueensa molemmista osumista, kun Dortmund kaatoi PSG:n otteluparin avausosassa 2-1. Maalejaan hän juhlisti jo viraali-ilmiöksi muodostuneella meditaatiotuuletuksellaan.

PSG vei kuitenkin toisen osan nimiinsä 2-0. Avausmaalista vastannut Neymar juhlisti omaa maaliaan Hålandin tuuletuksella, johon yhtyi ottelun jälkeen lähes koko PSG:n joukkue.

Ottelun jälkeen Neymar lisäsi vielä Instagram-tililleen kuvan itsestään matkimassa Hålandin tuuletusta. Julkaisun tekstisaatteena luki: ”Pariisi on meidän kaupunkimme, ei sinun.” Tekstisaatteella hän viittasi julkaisuun, joka pyöri sosiaalisessa mediassa ennen toista osaottelua. Kyseisessä julkaisussa oli kuva Hålandista ja teksti: ”Minun kaupunkini, ei teidän”. Julkaisu osoittautui väärennökseksi, mutta PSG:n joukkue ja Neymar eivät ilmeisesti olleet tietoisia siitä.

GOAL Africa

@GOALAfrica
Neymar planned mocking of Haaland after PSG-Dortmund tie in advance, says Marquinhos dlvr.it/RTcypS

PSG:n puolustaja Marquinhos kertoi Desimpedidosin haastattelussa, että Neymar suunnitteli etukäteen Hålandin pilkkaamista.

– Hän tykkää siitä. Neymar ei ole vain jalkapalloilija, häntä ei pelota ja hän vastaa aina provosointiin.

Marquinhos sanoi, että hän yritti estää Neymaria matkimasta Hålandia ottelun aikana.

– Hän varoitti minua. Pyysin häntä odottamaan ottelun loppuun, mutta hän kehotti minua unohtamaan sen ja kielsi minua estämästä sitä.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA varoitti PSG:tä epäurheilijamaisesta käytöksestä, mutta seura välttyi sakoilta.

SportsCenter Brasil

@SportsCenterBR
E essa provocação do time do PSG ao Haaland após a classificação? 👀

Lähde: Goal