Norwichin 11-vuotias kannattaja Callum Pratt keräsi yli 1400 puntaa (noin 1600 euroa) taisteluun koronavirusta vastaan ajamalla hiuksensa pois ja sai hienosta teostaan kiitokseksi terveiset seuran suomalaiselta tähtihyökkääjältä Teemu Pukilta.

– Päätin ajaa hiukseni pois, koska NHS (Britannian julkinen terveydenhuolto) on tehnyt niin paljon kaikkien eteen ja halusin antaa jotain takaisin lahjoittamalla heille hieman rahaa. Minua jännitti todella paljon, mutta pidän tästä uudesta hiustyylistä, kommentoi Callum Norwichin verkkosivuilla.

– Luulin, että saisin kerättyä vain 200 puntaa, joten haluan sanoa ison kiitoksen kaikille, jotka auttoivat minua keräämään näin paljon. Myös ystäväni ja perheeni ovat olleet uskomattomia.

Norwich julkaisi sosiaalisessa mediassa videon Pukista tekstisaatteella: ”Tässä on mies, joka tietää kaiken hiustensa ajamisesta. Hän halusi kiittää Callumia henkilökohtaisesti!”

– Halusin vain sanoa, että erittäin hienosti tehty, kun keräsit niin paljon rahaa NHS:lle ajamalla hiuksesi. Nyt meillä on samanlainen hiustyyli. Jatka hyvää työtä ja pysy turvassa, sanoo Pukki videolla.

Norwich City FC

@NorwichCityFC

Norwich City FC

@NorwichCityFC
This week's Community Hero is Callum Pratt, who has shaved all of his hair off to raise money for the NHS' coronavirus fund, raising over £1,400! 🙌

Great work, Callum, and thank-you for braving the shave for such a great cause! 👏
Here's a man who knows all about shaving his hair off, just to say a little thanks to Callum personally! 🐐