RB Leipzigin keskuspuolustaja Dayot Upamecano on jäämässä nykyiseen seuraansa myös ensi kaudeksi, mikäli pelaajan agenttia Volker Struthia on uskominen. Upamecano, 21, on ollut useiden suurseurojen kiikarissa kuluvan kauden aikana.

Ranskalaispuolustaja on esittänyt erinomaisia otteita nykyisen työnantajansa alakerrassa. Leipzigin kausi on sujunut upeasti, sillä joukkue on Bundesliigassa tällä hetkellä kolmantena. Lisäksi joukkue eteni Mestarien liigassa puolivälieriin pudottamalla Tottenhamin.

Mestarien liigan kohtalosta kuluvan kauden osalta ei tosin olla vielä päätetty. Bundesliiga sen sijaan jatkuu vajaan viikon kuluttua, perjantaina 15. toukokuuta.

Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa seurojen taloustilanteeseen rajusti. Saksalaismedian mukaan Upamecanosta pitäisi maksaa n. 60 miljoonaa euroa, jotta maisema vaihtuisi.

– En usko isoihin siirtoihin tulevana kesänä. Upamecano kuuluu niihin pelaajiin, joista pitäisi maksaa suuri summa. Joten se on epätodennäköistä [viitaten siirtoon], Struth sanoi Sport 1:lle.

Ranskalaislupauksen perässä on uutisoitu olevan ainakin Arsenalin, Manchester Cityn, Manchester Unitedin, Real Madridin sekä Bayern Münchenin.

Lähde: Goal