Bayern München ei onnistunut varmistamaan Bundesliigan mestaruutta ainakaan vielä, sillä Borussia Dortmund onnistui voittamaan oman ottelunsa Erling Braut Hålandin lisäajan maalilla Düsseldorfia vastaan. Bayern voitti oman ottelunsa 2−1 Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Bayernin ja Dortmundin välinen ero on nyt seitsemän pistettä, kun molemmilla joukkueilla on kautta jäljellä kolme peliä. Müncheniläiset tarvitsevat ainoastaan yhden voiton varmistaakseen mestaruutensa teoriassa.

Voitto Mönchengladbachista ei irronnut helpolla, sillä Mestarien liigan paikasta taisteleva Mönchengladbach oli siirtyä ottelun alkuvaiheilla johtoon. Jonas Hofmann teki maalinsa kuitenkin täpärästi paitsioasemasta.

Mönchengladbachille tuli ikävä takaisku, kun Marcus Thuram loukkaantui jo kymmenennellä minuutilla ja joutui jättämään pelin kesken.

Bayern vastasi pelin ensimmäisestä hyväksytystä osumasta. Maalin iski nuori Joshua Zirkzee 26. minuutilla. Benjamin Pavardin oma maali tasoitti pelin 37. minuutin kohdalla. Voittomaalin Bayernille iski 86. minuutilla Leon Goretzka.