Cristiano Ronaldo takoi näyttävät tehot Juventuksen murskavoitossa – ”Hän tietää itse milloin pysähtyä ja levätä”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo kasvatti komeaa maalisaldoaan perjantai-iltana, kun Juventus murjoi Leccen 4-0-lukemin kasvattaakseen sarjajohtoaan Serie A:n mestaruustaistossa seitsemään pisteeseen.

Maalittoman avausjakson jälkeen Juventus otti hyödyn Lecce-puolustaja Fabio Lucionin ulosajosta ja siirtyi 1-0-johtoon Paulo Dybalan osumalla. Ronaldo syötti argentiinalaishyökkääjän avausmaalin, jonka jälkeen hän upotti pilkun itse sisään.

Seitsemän minuuttia ennen päätösvihellystä Ronaldo pelasi Gonzalo Higuaínin läpiajoon kauniilla kantapääsyötöllä, eikä loukkaantumisesta kuntoutunut kärkimies maalin edustalta epäonnistunut. 4-0-maalin teki hollantilaispuolustaja Matthijs De Ligt.

Ronaldo on tehnyt tällä kaudella 23 maalia Serie A:ssa. Maalipörssiä johtaa Lazion italialaiskärki Ciro Immobile, jolla on kasassa 27 täysosumaa.

– Cristianon on parannettava tauon jälkeen, ja hän tekee niin ottelu toisensa jälkeen, Juventuksen päävalmentaja Maurizio Sarri kertoi pelin päätyttyä medialle Goalin mukaan.

– Hänen on pelattava paljon. Tulevaisuudessa meidän on keksittävä keino suojella häntä joidenkin otteluiden ylitse.

– Hän on kuitenkin mahtava kuuntelemaan itseään ja hän tietää itse milloin pysähtyä ja levätä. Mutta nyt hän on tietääkseni hyvässä kunnossa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.