FC Inter -luotsi José Riveiro odottaa haasteellista kohtaamista FC Lahden kanssa. Seurat iskevät sunnuntaina yhteen Suomen Cupin välierässä.

Otteluparista etsitään finaalivastustajaa HJK:lle.

Inter ja Lahti ovat kohdanneet toisensa kahdesti aiemmin cupin välierissä vuosina 2009 ja 2014. Turkulaiset etenivät molemmilla kerroilla finaaliin.

Inter on ollut totuttu näky Suomen Cupin finaalissa. Seura on selviytynyt loppuotteluun kuudesta viimeisestä välieräparistaan neljästi.

Inter voitti turnauksen edellisen kerran kaudella 2018.

– Meillä on paljon odotuksia Suomen Cupia kohtaan, koska ymmärrämme sen olevan mahdollisuus nostaa pokaalia ja sellaiset asiat ovat tärkeitä seuran historiassa, Riveiro kommentoi Interin verkkosivuilla.

Lahden Riveiro muistaa aina vaikeana vastustajana.

– Heillä on uudet valmentajat ja uusia kasvoja tärkeillä paikoilla, joten he ovat vielä pienoinen kysymysmerkki meille. Tämän pitkän valmistautumisjakson aikana he ovat kokeilleet erilaisia ryhmityksiä ja lähestymistapoja, mutta he vaikuttavat nyt olevan hyvässä vaiheessa ja mielialat korkealla cupissa otettujen voittojen takia. En muista yhtään helppoa ottelua Lahtea vastaan ajaltani Suomessa, Riveiro lisäsi.

Inter joutuu sunnuntain välierään ilman hyökkääjäänsä Timo Furuholmia. Luottopelaajan varoitustili täyttyi puolivälierissä KuPS:ia vastaan.