Suomen Cupin mestaruutta puolustavan Ilveksen koronatauon jälkeinen kilpailukausi alkaa tänään tiistaina, kun se kohtaa Suomen Cupissa KTP:n. Ilves oli lohkovaiheessa hyvässä vireessä, eikä hävinnyt peliäkään. Siten sen tappioton putki Suomen Cupissa on jo 14 ottelun mittainen.

– Cup on edelleen lyhin ja helpoin tie Euroopan kentille, joten olemme tosissaan mukana. Toivottavasti pärjäämme mahdollisimman pitkälle, Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss kommentoi ottelun panosta Yle Urheilulle.

Ilveksen kokoonpanon vaihtuvuus viime kauden jälkeen on ollut pientä. Avainpelaajat ovat jääneet joukkueeseen, ja sisään on tullut vain muutamia täsmävahvistuksia. Muutoksia voi silti voi olla vielä luvassa, sillä Wiss kertoo Ilveksen saaneen ulkomailta pelaajastaan kiinnostavan tarjouksen. Sitä valmentaja ei paljastanut, puhutaanko usein ulkomaille siirtyväksi huhutusta Lauri Ala-Myllymäestä vai jostakusta muusta.

[readmore from=Ilves]

– Meiltä voi lähteä vielä nollasta kolmeen pelaajaa ulkomaille. Yksi tarjous tuli jo ja näyttää siltä, että se varmaan menee läpikin, Wiss paljasti.

– Jos saamme muutaman pelaajan myytyä, niin ehkä meille tulee muutama nuori ja vähän kokeneempikin sisään. Katsotaan.