AC Milanin valmentajaruletti on pyörinyt sekavana, mutta viimeisimmän tiedon mukaan Stefano Pioli jatkaa sittenkin tehtävässään. Milanin oli tarkoitus värvätä joukkueen luotsiksi Ralf Rangnick, mutta saksalaisvalmentaja jääkin RB Leipzigiin, vaikka Milan-sopimus oli jo julkinen salaisuus.

Edes itseään Milanin joukkueenjohtajaksi, valmentajaksi ja pelaajaksi itseään tituleeraava Zlatan Ibrahimović ei ole ollut täysin kärryillä valmentajakuvion etenemisestä.

– En tiennyt mitään (Piolista). Täällä oppii jotain uutta joka päivä, Ibrahimović tokaisee Sky Sports Italialle.

Ibrahimović oli jälleen liekeissä Sassuoloa vastaan iskien Milanin molemmat maalit 2-1-voitossa, joka varmisti Rossonerille paikan ensi kauden europeleihin. Kypsään 38 vuoden ikään päässyt ruotsalainen on muutenkin ollut tehokas palattuaan tammikuussa Serie A:han: 15 ottelussa on syntynyt seitsemän maalia.

– Voitimme vaikean ottelun hyvää jalkapalloa pelaavaa joukkuetta vastaan, ja me tulimme tänne voittamaan, Zlatan totesi ottelun jälkimainingeissa.

– Sen jälkeen kun saavuin tänne, taulukon mukaan meidän pitäisi olla sarjassa toisena.

Haastattelussa hyökkääjältä udeltiin myös hänen tulevaisuuden suunnitelmista. Ibrahimovićin sopimus on katkolla sarjan päättyessä. Hän kuitenkin pysyy vaitonaisena.

– Minulla on sopimustani jäljellä kolmen ottelun ja kymmenen päivän verran, eikä kukaan ole puhunut minulle jatkosta, joten en odota mitään.

– Teemme kauniita asioita, mutta kausi ei ole vielä ohi. Taistelemme vielä saavuttaaksemme tavoitteemme. Haluamme viidennen sijan, mutta (Eurooppa-liigan) karsinnatkin kelpaa.