Yhdessä kesän suurimmista siirroista Leroy Sané vaihtoi Valioliigan ja Manchester Cityn uusiin haasteisiin. Osoite löytyi Saksan Bundesliigaa dominoivasta Bayern Münchenistä. Sanéa vietiin huhuissa Bayerniin kovasti jo viime kesänä, mutta vakava polvivamma Community Shieldissä vesitti tuolloin siirtohaaveet.

– Sillä hetkellä olin huolestuneempi polvestani kuin siirrosta. Minulla ei koskaan aiemmin ole ollut polvivaivoja, joten se oli järkytys, Sané kertoo Bildin haastattelussa.

Sanélla oli enää vuosi jäljellä City-sopimusta. Hän kieltäytyi jatkosta, sillä hän kaipasi uusia haasteita uralleen.

Pep (Guardiola) auttoi minua saavuttamaan korkean tason. Hän on todella pilkuntarkka ja haluaa kehittää pelaajiaan joka päivä. Pep ja hänen mahtava tiiminsä oli syy, miksi lähdin Manchesteriin, mutta halusin kokeilla jotain uutta.

– Olen Saksan maajoukkuepelaaja ja nyt osa Saksan suurinta seuraa. Tiedän, että minua seurataan paljon, mutta en aseta itselleni paineita. Teen sen minkä voin, mutta en ikinä anna sen vaikuttaa esityksiini kentällä.

Sané paljastaa Bildille, että siirron takana suuressa roolissa hääri Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić, joka lopulta sai houkuteltua Sanén seuraan.

– Hän seisoi siirron takana alusta alkaen, eikä hän hätkähtänyt mistään. Hän osoitti minulle, miten seura toimii, millainen joukkue hänellä on mielessään ja miltä asiat tulevat näyttämään.

Kilpailua peliajasta Bayernin hyökkäyskolmanneksen laidalla riittää. Ennestään kokoonpanosta samalta pelipaikalta löytyy Serge Gnabryn ja Kingsley Comanin kaltaisia taitureita. Sané tietää, että hänen on jatkuvasti laitettava parastaan, mikäli mielii päästä tositoimiin kivenkovassa Bayernin avauskokoonpanossa.

– Haluan pelata, mutten vaadi, että aloitan joka pelissä. Yksikään pelaaja maailmassa ei voi aloittaa jokaista peliä ja olla parhaalla tasollaan. En ole lainkaan rotaatiota vastaan. Serge, Kingsley ja minä kuulostaa todella hyvältä, Sané toteaa.