Mesut Özilin kausi on ollut vaikea.

Elokuussa lontoolaiset häiriköt ottivat Özilin silmätikukseen ja yrittivät tiettävästi ryöstää hänet pysäytettyään saksalaistähden auton.

Özil oli tapahtuman seurauksena usean kierroksen ajan sivussa pelikentiltä ja pelasi marraskuun alkuun mennessä vain yhdessä sarjaottelussa.

Mikel Artetan alaisuudessa Özil sai mukavasti peliaikaa ennen koronataukoa, mutta sen jälkeen saksalaista ei ole nähty pelikentillä.

Arsenal haluaisi tiettävästi luopua kallispalkkaisesta pelaajastaan, mutta Özilille on vaikea löytää uutta osoitetta juuri siitä syystä – nimittäin massiivisesta palkastaan. Arsenal maksaa Özilille vajaat 400 000 euroa viikossa.

BILD:n mukaan Fenerbahçe olisi halukas hankkimaan Özilin riveihinsä. Özilin sopimus Arsenalin kanssa päättyy vuoden kuluttua, joten 31-vuotiaan pallotaiturin siirtosummakaan ei olisi korkea.

Lehden mukaan Özil ei kuitenkaan päässyt Fenerbahçen kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta, sillä turkkilaisseuralla ei ole varaa maksaa Özilin nykyistä palkkaa.

Fenerbahçe on ollut jo pitkään Özilin kintereillä. Özil on tunnustautunut Fenerbahçen kannattajaksi ja sen odotettiin helpottavan sopimuksen syntyä, mutta osapuolten väliset neuvottelut ovat loppuneet palkkasyistä.