Gareth Balen kausi Real Madridissa oli suuri pettymys, vaikka se olikin viime kesäisten tapahtumien seurauksena odotettavissa.

Viime kesänä Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane totesi julkisesti toivovansa Balen poistuvan seurasta mahdollisimman pian.

Näin ei kuitenkaan lopulta käynyt, kun Real Madrid ei suostunut päästämään Balea ilmaiseksi Kiinan pääsarjassa pelaavaan Jiangsu Suningiin.

Viime viikolla 31 vuotta täyttänyt Bale viimeisteli päättyneellä La Liga -kaudella kaksi maalia, ja pääsi avauskokoonpanoon vain 12 otteeseen. Bale jäi omasta tahdostaan pois Real Madridin kokoonpanosta sarjan viimeisessä ottelussa Leganésia vastaan. Bale ei pelannut minuuttiakaan viimeisessä seitsemässä sarjaottelussa.

Balen pelaaja-agenttina toimivan Jonathan Barnettin mukaan walesilainen ei aio poistua Real Madridista.

– Bale on onnellinen Real Madridissa ja hänen ideansa on viettää siellä vielä kaksi vuotta. Zidane on menestynyt hienosti Real Madridissa, eikä hän vihaa Balea. Zidane ei halua yksinkertaisesti peluuttaa häntä. Bale harjoittelee hyvin joka päivä, Barnett totesi BBC:lle.

Barnett kertoi, ettei Bale lähde Real Madridista lainallekaan.

– Bale on yksi maailman parhaista pelaajista. Maailman parhaat pelaajat eivät lähde lainalle. Tänä aikana on vaikeaa löytää sellaisia seuroja, jotka maksaisivat hänen palkan.