Kuopion Palloseura kohtaa keskiviikkona FC Lahden Veikkausliigassa. KuPS saa kokoonpanoonsa todellisen tähtinimen, kun tuore hankinta Petteri Pennanen palaa Keltamustaan.

Pennanen teki hiljattain hallitsevan suomenmestarin kanssa sopimuksen. Veikkausliigan siirtoikkuna aukesi eilen, maanantaina, joten miehen pelilupa-asiat saatiin nopeasti liikkeelle. Seuran ennakossa kerrotaan, että pelilupa on nyt kunnossa, ja Pennanen on käytettävissä FC Lahtea vastaan.

– Tosi hyvillä fiiliksillä. En rehellisesti odottanut, että pelilupa saataisiin näin nopeasti kuntoon, mutta tänään (tiistaina) aamulla tuli ilmoitus, että luvat ovat kunnossa. Hyvät fiilikset, viime pelistä on niin paljon aikaa, Pennanen kertoi KuPSin videolla (ks. alempaa).

Pennanen oli KuPSin kapteeni viime kaudella, ja mies oli nostamassa himoittua mestaruuspokaalia ilmaan kauden päätteeksi. Pennanen lähri kauden jälkeen hakemaan kokemuksia ulkomailta ja päätyi lopulta Indonesiaan, mutta koronavirus sotki reissun.

Nyt Pennanen haluaa pitää pokaalin Kuopiossa.

– Puolustetaan mestaruutta ja halutaan uusia se. Loistava tilanne tulla sisään, kun alkukaudesta on tullut hyvin pisteitä. Haluan nopeasti päästä kehiin ja auttaa joukkuetta. Odotukset ovat isot.

– Nyt tarvitsen pelituntuman takaisin. Neljä kuukautta edellisestä ottelusta, niin siinä voi hetki mennä, mutta tuskin hirmu kauan, että olen parhaassa iskussa, Pennanen kertoi.