Cristiano Ronaldon tavoitteena on ”valloittaa Italia, Eurooppa ja koko maailma” Juventuksen kanssa alkavalla kaudella 2020-2021. Supertähden mukaan hallitseva Italian mestari on vahvempi kuin koskaan Andrea Pirlon ottaessa ohjat torinolaisseurasta.

Juventuksen viime kausi oli pienimuotoinen pettymys. Joukkue vei Italian sarjamestaruuden nimiinsä, mutta sekä Italian cup että Mestarien liiga valuivat torinolaisten näpeistä. Liigassakin Vanha rouva joutui tekemään täyden päivätyön, ja mestaruuden marginaaliksi jäi ainoastaan yksi piste Internazionalea enemmän.

Karsiutuminen Mestarien liigasta Lyonia vastaan maksoi lopulta Maurizio Sarrin työpaikan joukkueen peräsimessä.

Ronaldo kuitenkin antaa myrskyvaroituksen Instagram-julkaisussaan, jossa hän uhoaa Juventuksen valloittavansa koko maailman ensi kaudella.

– Taisteluhenkeni ja kunnianhimoni on korkeammalla kuin koskaan valmistautuessani kolmanteen kauteeni bianconerona.

– Maaleja. Voittoja. Sitoutumista. Omistautumista. Ammattimaisuutta. Väkevyyteni ja joukkuetovereideni korvaamattoman avun myötä, paiskimme jälleen kerran hommia valloittaaksemme Italian, Euroopan ja koko maailman! Ronaldo julistaa Instagramissa.

– Me olemme Juventus! Me olemme mestareita! Olemme takaisin ja vahvempana kuin koskaan! Luotamme teihin! Kaikki yhdessä! Fino alla fine! Ronaldo päättää viestinsä.

Serie A -kausi polkaistaan käyntiin 19. syyskuuta. Juventus pyrkii saavuttamaan ensimmäisenä seurana 10. perättäisen Italian mestaruuden. Vertailun vuoksi, Inter ja AC Milan ovat ainoat joukkueet Juven lisäksi, jotka ovat päässeet kaksinumeroisiin mestaruuslukuihin koko historiansa aikana.