Veikkausliigan puolustava mestari KuPS saa tietää tänään maanantaina seuraavan vastustajansa europelien karsinnoissa. KuPS hävisi Mestarien liigan karsintaottelussa vieraskentällä norjalaista Moldea vastaan 0-5, mutta matka jatkuu Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. Arvonta alkaa kello 14.

KuPS on arvonnassa arvontaryhmässä 1. Ryhmässä on viisi sijoitettua ja yksi sijoittamaton joukkue, joten KuPS:lla on viisi mahdollista vastustajaa. Nämä ovat pohjoisirlantilainen Linfield, maltalainen Floriana, irlantilainen Dundalk, slovakialainen Slovan Bratislava ja andorralainen Inter Escaldes, ainoa sijoittamaton joukkue.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan aiempien karsintakierrosten tapaan myös toinen karsintakierros pelataan yksiosaisena. Parin kotijoukkue arvotaan. Ottelu pelataan 19. syyskuuta tyhjille katsomoille.

Tässä vaiheessa karsintoja mukaan tulee joukkueita myös suurimmista liigoista: La Ligan Granada, Valioliigan Tottenham, Bundesliigan Wolfsburg ja Serie A:n AC Milan. Nämä ovat kuitenkin karsintaformaatissa KuPS:n kanssa ”eri polulla”.

Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen parit arvotaan myös tänään maanantaina. Tiistaina on puolestaan edessä Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen arvonta. Kolmas kierros pelataan 24.9.

Juttua on muokattu 31.8. kello 11.57. Toisen karsintakierroksen arvonta suoritetaankin maanantaina, ei tiistaina, kuten jutussa aiemmin luki. Toimittajan sekaannus johtui siitä, että tiistaina on vuorossa kolmannen kierroksen arvonta. Pahoittelemme virhettä lukijoillemme.