Lazio tiedottaa kotisivuillaan, että se on jatkanut maalitykkinsä Ciro Immobilen sopimusta vuoteen 2025. Immobile teki päättyneellä kaudella Serie A:ssa 36 maalia ja voitti Euroopan Kultaisen kengän.

– Se on ammattimainen ja sydämestä tehty päätös. Haluamme julkistaa uutisen heti, koska se on vasta muutaman tunnin vanha tieto. Se on tärkeä siksikin, koska monet tärkeät seurat ovat olleet kiinnostuneita Kultaisen kengän voittaneesta Immobilesta, Lazion viestintäjohtaja Stefano De Martino kommentoi.

– Olemme odottaneet tätä uutista pitkään. Tällä valinnalla Immobile sitoutui Lazioon loppuiäkseen. Hän on ammattilainen, joka haluaa aina kehittyä ja haluaa varmasti nostaa tavoitteita omien tavoitteidensa osalta.

[readmore from=Immobile-Ciro]

30-vuotias Immobile pelasi juniorina Torrentossa ja Juventuksessa, ja siirtyi Lazioon vuonna 2016. Neljän viime kauden maalimäärät Serie A:sta ovat komeita: 23, 29, 15 ja 36. Tuore Serie A:n maalikuninkuus oli Immobilen uralla jo kolmas. Lisäksi hän on voittanut kerran Eurooppa-liigan maalikuninkuuden.

Immobile on pelannut myös 39 A-maaottelua, joissa maaleja on syntynyt kymmenen.