Mestarien liigan kausi 2019-20 huipentuu tänään, sunnuntai-iltana kello 22. Loppuottelussa kohtaavat Paris Saint-Germain sekä Bayern München.

Ottelu näkyy myös ilmaiskanavalla, kun MTV3 näyttää ottelun kello 21.45 alkaen. Itse finaali käynnistyy kello 22 Suomen aikaa. MTV3-kanavalla studio-osuus käynnistyy siis vartti ennen ottelua. Maksullisella C Moren puolella studio-osuus on jo käynnistynyt kello 21 alkaen. Ottelun selostaa Tuomas Virkkunen.

Voit lukea kattavan otteluennakon loppuotteluun tästä linkistä.

PSG:n avauskokoonpano

PSG:n avauksessa nähdään maalinsuulla loukkaantumisen takia välierän väliin jättänyt Keylor Navas. Se onkin ainoa muutos välierään.

Hyökkäyksestä löytyy super-duo Kylian Mbappé sekä Neymar. Yksi iso pohdinnan paikka oli Marco Verrattin tilanne. Verratti on kärsinyt vammoista, mutta häntä odotettiin avaukseen loppuotteluun. Verratti aloittaa kuitenkin penkiltä, ja hänen tilallaan on vahvasti välierässä pelannut Ander Herrera.

Navas
Bernat, Kimpembe, Silva, Kehrer
Herrera, Marquinhos, Paredes
Neymar, Mbappé, Di María

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
Le 1⃣1⃣ de départ pour cette 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲 de @ChampionsLeague ! 🏆⚽️ #PSGFCB

🔴🔵 #WeAreParis

#UCLfinal

Bayern Münchenin avauskokoonpano

Bayern München lähtee loppuotteluun varsin yllätyksettömällä avauskokoonpanolla. Ainoa ero välierään on se, että Kingsley Coman korvaa Ivan Perisicin oikealla laidalla.

Neuer
Kimmich, Boateng, Alaba, Davies
Alcântara, Goretzka
Coman, Müller, Gnabry
Lewandowski

FC Bayern München

@FCBayern
Hansi Flicks Elf für den Titel! 🏆 🔴⚪ #PACKMAS

#PSGFCB #MissionLis6on #UCLfinal