Nuori topparilupaus hiljensi Atléticon hyökkäyksen ja palkittiin ottelun parhaana – lajilegendat ylistävät: ”Diego Costan ei ollut edes järkeä olla kentällä”

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigin toppari Dayot Upamecano oli torstaina kentän kuningas, kun saksalaisseura pudotti Atlético Madridin Mestarien liigasta puolivälierävaiheessa maalein 2-1.

Upamecano, 21, lähes leikitteli Atlétin hyökkääjillä Diego Costalla ja Marcos Llorentella, joiden turhautuminen paistoi läpi jo varhaisessa vaiheessa. Toisella puoliajalla onneaan kävivät yrittämässä myös João Félix ja Álvaro Morata, mutta tulos oli pitkälti sama.

Ylivoimainen esitys toi Upamecanolle ottelun parhaan pelaajan palkinnon. Hän taklasi virheettömästi ja voitti kahta vaille kaikki 11 kaksinkamppailuaan ottelun aikana.

Hyökkääjälegenda Gary Lineker innostui kehumaan Upamecanoa jo ottelun aikana.

– Ottelun kohokohta toistaiseksi on ollut erinomaisen Dayot Upamecanon seuraaminen. Nuorella ranskalaispuolustajalla on valtava tulevaisuus edessään. Hän on loistava pallon kanssa ja ilman, kirjoitti Lineker Twitterissä ja jatkoi pelin päätyttyä.

– Heittämällä kaikkien muiden pelaajien yläpuolella.

Portugalin kaikkien aikojen pelaajiin lukeutuva Luís Figo antoi myös kehut Upamecanolle Twitterissä.

– Mahtava nuori pelaaja.

BT Sportin asiantuntijat, entinen keskikenttäpelaaja Jermaine Jenas ja topparilegenda Rio Ferdinand, olivat yhtä mieltä siitä, että Upamecano oli selkeästi kentän paras pelaaja.

– Tuntui, että Diego Costan ei ollut edes järkeä olla kentällä, kun katsoi hänen ja Upamecanon pelaamista vastakkain, sanoi Jenas.

– Upamecano oli paras pelaaja tänään. Hän oli vaikuttava, kommentoi Ferdinand ja antoi kehut koko Leipzigin joukkueelle.

– Mutta he kaikki puolustivat henkensä edestä. He pistivät kampoihin Atléticolle. Tarvitaan sydäntä ja intohimoa, ja he kaikki huokuivat niitä varsinkin pelin loppuhetkillä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.