HJK tiedottaa kotisivuillaan, että kokenut A-maajoukkuepelaaja Markus Halsti palaa Klubin nuttuun. 36-vuotias Halsti ja HJK sopivat loppukauden kattavasta sopimuksesta, jossa on optio ensi kaudesta.

– ”Make” on hyvän pelikäsityksen omaava, pallovarma ja monikäyttöinen pelaaja. Hän pystyy pelaamaan sekä puolustuksessa että keskikentällä eri rooleissa tuoden valmennukselle lisävaihtoehtoja jo ennestään vahvaan pelaajistoon. Make tuo mukanaan myös johtajuutta ja kokemusta Pohjoismaiden huipulta aina Mestarien liigaa myöten, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula hehkuttaa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🔵⚪️ Halsti Klubiin!

Mittavan uran ulkomailla ja maajoukkueessa tehnyt Markus Halsti palaa Klubiin.

Lue lisää:
hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki

Markus Halstin pelaajaura alkoi FC Viikingeissä, josta hän siirtyi Klubiin 2003. HJK:ssa Halsti pelasi kaudet 2003-2007. Sieltä matka jatkui Ruotsiin, ensin GAIS:n joukkueeseen ja keväällä 2008 Malmö FF:ään, jossa Halsti nousi johtavaan rooliin ja teki lopullisen kansainvälisen läpimurtonsa.

Malmössä Halsti pelasi vuoteen 2014. Sen jälkeen matka jatkui MLS:n DC Unitediin, kunnes koitti paluu Pohjoismaihin. Viimeiset neljä vuotta Halsti on viettänyt Tanskassa, ensin kahden vuoden ajan FC Midtjyllandissa ja viimeksi Esbjergissä.

[readmore from=Halsti-Markus]

Malmössä Halsti voitti kolme Ruotsin-mestaruutta ja pelasi myös Mestarien liigan lohkovaiheen pelejä. Hän on voittanut mestaruuden myös Suomessa ja Tanskassa kertaalleen. A-maaotteluita Halsti on pelannut 35. Transfermarktin tilastojen mukaan hän ollut vaihtopenkillä 25 muuta A-maaottelua, joten Halsti on ollut luotettavana back-upina aina valmis maajoukkuetehtäviin.

– Kliffaa olla täällä ja on ihan mieletön fiilis palata kotiin. Nähdään loppukauden peleissä, kuuluivat Halstin itsensä ensikommentit.

HJK nousi keskiviikkona SJK-voitollaan Veikkausliigan sarjakärkeen.