Wales varmisti sunnuntaina, että se on tämän maajoukkuetauon päättyessä Nations Leaguen B-divisioonan neloslohkon kärkipaikalla.

Ryan Giggsin valmentama miehistö voitti viime torstaina Suomen vieraskentällä 1-0 ja sunnuntaina se kaatoi Bulgarian kotonaan samoin lukemin.

Huuhkajia vastaan ottelun ainokainen syntyi 80. minuutilla, mutta sunnuntaina Walesin voittomaalia saatiin odottaa aina 94. minuutille asti. Liverpoolia edustava Neco Williams nousi laitapuolustajan tontilta takatolpalle maalintekoon ja puski Jonathan Williamsin nappikeskityksen sisään.

Walesilla on kahden ottelun jälkeen kasassa kuusi pistettä ja Bulgarialla yksi. Ottelun vähemmän pelanneet Irlanti ja Suomi mittelöivät vastakkain tänään, sunnuntaina, kello 19.00 alkavassa ottelussa. Irlanti sai avausottelustaan yhden pisteen, mutta Huuhkajien pistetili on vielä avaamatta.

Nations League jatkuu seuraavaksi lokakuussa, jolloin Suomi kohtaa kotikentällä Bulgarian ja Irlannin.