Leo Messi jää alkavaksi kaudeksi Barcelonaan.

Barcelonan kapteeni halusi poistua seurasta, mutta Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu petti lupauksensa, eikä päästänyt Messiä lähtemään.

Messi pelaa Barcelonassa vielä alkavan kauden, jonka jälkeen hänen sopimuksensa päättyy. 33-vuotiaan Messin odotetaan poistuvan Barcelonasta ilmaiseksi.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo vahvisti pariisilaisseuran harkinneen Messin hankkimista. Leonardon mukaan kyseessä on pelaaja, jollaisia ei näe koskaan siirtomarkkinoilla.

– Mietimme ja harkitsimme sitä, kun saimme kuulla siitä, miten hän haluaa lähteä Barcelonasta. Mietimme, olisiko hänen hankintansa mahdollista. Kyseessä on pelaaja, jota ei näe koskaan siirtomarkkinoilla, Leonardo totesi Canal Plusin haastattelussa.

PSG on kiinnostunut myös Rennesin superlupaus Eduardo Camavingasta. 17-vuotias teinitähti on noussut Ligue 1:n parhaisiin keskikenttäpelaajiin ja sai jo kutsun Ranskan A-maajoukkueeseen.

– Hän on pelaaja, jota tarkkailemme, mutta hänen hintansa ennen koronaviruspandemiaa oli noin 90 miljoonaa euroa. Nyt tässä tilanteessa kaikkien suurseurojen on myytävä pelaajia Financial Fair Playn vuoksi. Ongelma on se, ettei kukaan osta pelaajia tai käytä rahaa.