Suomi kohtaa sunnuntaina Nations Leaguen kamppailussa Bulgarian. Ottelu pelataan Olympiastadionilla. Huuhkajat saavat ottelussa myös tukea kotiyleisöltä, sillä lippuja kamppailuun sai myydä arviolta 7000-8000 kappaletta. Ottelu alkaa klo: 19.00

Huuhkajat avasivat syksyn Nations Leaguen tappiolla Walesille sekä vierasvoitolla Irlannista. Bulgaria puolestaan hävisi niukasti Walesille ja pelasi tasapelin Irlannin kanssa. Torstaina se hävisi Unkarille EM-jatkokarsinnoissa. Suomi puolestaan hävisi Puolalle keskiviikkona harjoitusottelussa peräti 1-5.

Bulgaria on voittanut viimeisestä 17 maaottelustaan ainoastaan yhden, kun se kaatoi viime marraskuussa Tshekin kotikentällään. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi vuonna 2008, kun Bulgaria voitti Suomen ystävyysottelussa lukemin 2-1.

Huuhkajien kokoonpano

Suomi saa otteluun mukaan Teemu Pukin, Tim Sparvin sekä Jukka Raitalan, jotka olivat poissa vielä Puolaa vastaan pelatusta harjoitusottelusta keskiviikkona.

Huuhkajat lähtee kamppailuun oletettavasti 4-4-2 muodostelmalla. Lukas Hradecky palaa tolppien väliin ja puolustuslinjassa aloittavat Jere Uronen, Paulus Arajuuri, Joona Toivio sekä Jukka Raitala.

Tim Sparv ja Glen Kamara aloittavat keskikentän keskustassa, ja laidoilla ovat Ilmari Niskanen sekä Robert Taylor. Hyökkäyskaksikon muodostavat Teemu Pukki sekä Joel Pohjanpalo.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐀𝐯𝐚𝐮𝐬𝐤𝐨𝐤𝐨𝐨𝐧𝐩𝐚𝐧𝐨 I 🇫🇮🆚🇧🇬 I Mitä mieltä olet, kommentoi alle! 💬👇

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt avauksensa illan otteluun.

Ottelu alkaa klo 19.00. Suorana: Jim, Viaplay, V Sport jalkapallo ja Ruutu klo 18.00.

#Huuhkajat #FINBUL #UNLfi #MeOlemmeSuomi

Markku Kanervan kommentit

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva lähtee kamppailuun luottavaisin mielin.

– Kyllähän se inspiroi joukkuetta, että saamme yleisöä paikalle kannustamaan. Sitä on kaivattu. Puola -peliin olimme pettyneitä, ja se on nyt analysoitu. Usko tähän joukkueeseen on vahva mulla ja pelaajilla, Kanerva totesi lauantaina lehdistötilaisuudessa.

– He vaihtoivat valmentajaa lokakuun lopussa [viitaten Bulgariaan]. Se on taitava joukkue. Perustaitotaso on joukkueella hyvä, ja uusi valmentaja on saanut organisoitua joukkueen paremmaksi. Puolustukseen on tullut kurinalaisuutta. Heillä on varmasti paineita näyttää omaa osaamistaan, Kanerva ennakoi vastustajaa.

Mistä pelin näkee?

Huuhkajien ja Bulgarian välisen ottelun voi katsoa V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Viaplaysta. Kamppailu näkyy ilmaiseksi myös Jimillä sekä Viafree -palvelussa. Myös Ruudusta on mahdollista katsoa ottelu. Ennakkostudio polkaistaan käyntiin tunti ennen ottelun alkua, klo: 18.00