Veikkausliigassa pelattiin muun maailman jalkapallouutisten, ja maaottelutauon varjossa sarjan kannalta hyvinkin merkittävä ottelu, kun keltaiset kohtasivat Kuopiossa.

Ilves otti johtoaseman heti toisen puolikkaan alkajaisiksi Naatan Skyttän osumalla. KuPS vastasi vain kahdeksaa minuuttia myöhemmin, Urho Nissilän toimesta.

Keltaista ei nähty kentällä vain joukkueiden virallisten värien puolesta; erotuomari Oskari Hämäläinen nosti varoituslappua pelissä kuuteen otteeseen.

Kuopiolaisten valmentaja Arne Erlandrsen pitää kiinni systeemistään, jossa vaihtoja ei turhan ajoissa tehdä. Vaikka joukkue pelaa melkoisessa ruuhkassa, tehtiin ensimmäinen niistä tänään 81. minuutilla. Ilves oli tätä ennen ehtinyt vaihtaa jo kolmeen otteeseen.

Pisteet päädyttiin lopulta jakamaan, mikä tarkoittaa että HJK saa pitää kärkipaikkansa liigassa vielä ainakin tovin – se on KuPS:n kanssa tasapisteissä, reippaasti paremmalla maalierolla. KuPS:lla toki on yhä ottelu vähemmän pelattuna. Ilvekselle piste oli arvokas, sen taistellessa paikasta ylemmässä loppusarjassa tasaisessa väännössä useammankin joukkueen kesken.