Bayern Münchenin laitahyökkääjä Serge Gnabry on varma, että entinen Arsenal-manageri Arsène Wenger olisi ollut menestyksekäs saksalaisseuran peräsimessä.

Wenger paljasti vuosi sitten keskustelevansa Bayern Münchenin kanssa Niko Kovacin korvaamisesta ykkösjoukkueen managerina. 71-vuotiaan ranskalaisluotsin sijaan Bundesliigan suurseura antoi työpaikan kuitenkin Hansi Flickille.

Flick on sen jälkeen johdattanut Bayernin sekä Mestarien liigan että Bundesliigan voittoon, mutta Gnabryn mielestä Wenger olisi ollut saapuessaan myös erittäin menestyksekäs. 25-vuotias saksalaishyökkääjä pelasi Wengerin alaisuudessa 18 ottelua Arsenalille vuosina 2012-16.

– Uskon, että hän olisi ollut menestyksekäs. Ehdottomasti. Hän on osoittanut olevansa fantastinen manageri ja kykeneväinen johtamaan seuraa, Gnabry sanoi ennen lauantain Der Klassikeria.

LUE MYÖS: Dortmund isännöi Bayern Müncheniä Bundesliigan kärkikamppailussa – tässä Der Klassikerin avauskokoonpanot

– Sanoisin, että suurin ero minulle [Wengerin ja Flickin välillä], on se miten vanhempana pelaajana minun on todennäköisesti helpompi kommunikoida [nykyisen] valmentajani kanssa.

– Kun olet juuri saapunut seuraan ja olet todella nuori, olet välillä hyvin ujo. Ainoastaan jalkapalloa ajatellen, he ovat kumpikin todella, todella korkealla tasolla.