Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky esitti sunnuntaina yhden kauden komeimmista torjunnoista, kun Bayer Leverkusen sai Bundesliigassa vastaansa Borussia Mönchengladbachin.

Mönchengladbach rakensi hyvää hyökkäystä ja poikittaissyöttö löysi takatolpan lähettyviltä Lars Stindlin. Saksalaisella oli edessään tyhjä maali ja käytännössä helppo työ viimeistellä hattutemppunsa, mutta jostain ilmestyi vielä Hradecky ja torjui pallon väljemmille vesille maaliviivalta. Paluupallon Marius Wolf pamautti yli maalin.

Viafree on ladannut videon maalista kotisivuilleen. Videon pääsee katsomaan joko allaolevan twiitin kautta tai suoraan tästä linkistä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
HUH HEIJAA @HradeckyLukas! 🔥

Vain minuuttia myöhemmin Leverkusen iski maalin toiseen päähän.

#Bulifi

viasatsport.fi/article/16c76b…

Bayer Leverkusen käynnisti heti Hradeckyn huipputorjunnan jälkeen nopean hyökkäyksen, jonka päätteeksi Leon Bailey ujutti Yann Sommerin jalkojen välistä joukkueelleen 3-2-johtomaalin. Hradeckyn haamupelastuksen lisäksi pelissä nähtiin vielä toinenkin häikäisevä suoritus, kun Valentino Lazaro ohitti Hradeckyn lisäajalla hämmästyttävällä skorpionipotkullaan. Videon siitä voi katsella tästä jutusta löytyvästä videosta.

Leverkusen kuitenkin voitti ottelun 4-3, joten Lazaron maali jäi pelkäksi lohtumaaliksi. Leverkusenin tehokkuus oli huimaa, sillä se teki maalin kaikilla neljällä laukauksellaan kohti maalia. Paljosta se saa silti kiittää myös Lukas Hradeckya, jonka pari mahtavaa torjuntaa antoivat joukkueelle mahdollisuuden voittaa.