Manchester United koki yllättäen 1-2-tappion Mestarien liigassa turkkilaiselle Basaksehirille. United-legenda Rio Ferdinand kävi kuumana joukkueen esityksestä Twitterissä.

Basaksehir siirtyi Demba Ba’n osumalla 1-0-johtoon jo ottelun 13. minuutilla. Tapa, millä United antoi kotijoukkueelle osuman oli todella erikoinen. Basaksehir purki pallon omalta alueeltaan, ja purkupallosta Ba pääsi lopulta läpiajoon ja viimeisteli pallon maaliin. Koko Unitedin miehistö oli Basaksehirin kenttäpuoliskolla ja Ba oli jäänyt täysin yksin Unitedin puolustuslinjan alimman pelaajan taakse.

Ferdinand lisäsi tilanteesta kuvan Twitteriin ja kommentoi osumaa kovin sanoin.

– Tuo osuma, mikä meille tehtiin… Kertokaa joku minulle, että joku menettää täysin hermonsa pukuhuoneessa tuon takia, ja vastuussa olevat henkilöt tuodaan esiin. Katsokaa nyt joukkueen muotoa, kun menetämme pallon ensimmäisessä maalissa, Ferdinand kirjoittaa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Rio Ferdinand

@rioferdy5
The goals against us....please tell me someone is going nuts in that changing room and people are being made accountable.
The shape of the team when we lose the ball for the 1st goal 🤬😱🤯
#mufc

Basaksehir lisäsi vielä johtoa 40. minuutilla, kun avausmaaliin purkupallon lähettänyt Edin Visca laukoi voimalla pallon ohi Dean Hendersonin. United kavensi vielä Anthony Martialin osumalla ennen taukovihellystä, mutta se jäi laihaksi lohduksi. Toisella puoliajalla Basaksehir puolusti tiiviinä, eikä United löytänyt lääkkeitä maalintekoon.

United on yhä oman lohkona kärjessä, kun PSG ja RB Leipzig pelaava parhaillaan lohkon toisessa ottelussa. Man Utd on pelannut nyt kolme ottelua, joista se on kerännyt kuusi pistettä kahden voiton myötä.