Mestarien liigan H-lohkossa nähtiin keskiviikkona yllättäviä tuloksia. Manchester United hävisi oman ottelunsa Basaksehirille ja myöhäisillan ottelussa RB Leipzig voitti kotonaan Paris Saint-Germainin.

Ennakkoon H-lohkoa pidettiin todella tasaisena. Jatkopaikasta kun ovat kisaamassa Manchester United sekä viime kauden finalisti PSG sekä välieriin edennyt RB Leipzig. Keskiviikkona lohkon voimasuhteet kääntyivät jälleen, kun United hävisi Turkissa, ja PSG Saksassa.

RB Leipzig voitti PSG:n maalein 2-1 dramaattisten vaiheiden jälkeen. Angél Di María vei vieraat 1-0-johtoon jo kuudennella minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin Di Maríalla oli mahdollisuus kasvattaa johtoa rangaistuspotkulta, mutta mies epäonnistui.

Leipzig nousi tasoihin juuri ennen taukovihellystä Christopher Nkunkun osumalla. Voittomaali nähtiin toisella puoliajalla, kun Emil Forsberg tykitti pallon vasempaan alakulmaan rangaistuspotkusta.

PSG:ltä lensi vielä ottelussa kaksi pelaajaa suihkuun kahden varoituksen myötä. Seuraavasta ottelusta sivussa ovat Idrissa Gueye sekä Presnel Kimpembe.

Mestarien liigassa on nyt pelattu kolme ottelukierrosta. H-lohkon kärjessä jatkaa tappiosta huolimatta Man United maalieron turvin Leipzigiin nähden. Molemmilla on kasassa kuusi pistettä. PSG ja Basaksehir ovat kolmessa pisteessä. Katso keskiviikon tulokset ja lohkotilanteet täältä.