Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva nosti marraskuun triplamaaotteluun mukaan Englannin Mestaruussarjan Brentfordissa maaleja mättäneen Marcus Forssin. Ikänsä puolesta Forss voisi yhä pelata alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta taso on jo niin kova, että hän harppasi tässä vaiheessa A-maajoukkueeseen.

Pikkuhuuhkajilla on marraskuussa edessään vain yksi ottelu, 17.11. pelattava vierasottelu Maltaa vastaan. Varsinaista panosta Suomella ei enää ole, vaan Suomi sijoittuu luultavasti sijoille 4-5, tai parhaimmillaan kolmanneksi, jos Malta venyisi yllätykseen 13.11. Ukrainaa vastaan.

Forssin poissaollessa tehoja voi odottaa esimerkiksi Ilveksen 18-vuotiaalta Naatan Skytältä, joka pelasi Veikkausliigassa todellisen huippukauden. Ryhmässä ovat myös HSV:n reservijoukkueen Tobias Fagerström, Interin Benjamin Källman ja Pafos FC:n Onni Valakari. Valakari kutsuttiin Forssin tavoin myös A-maajoukkueeseen, mutta hän siirtynee Huuhkajien Ranska-maaottelun jälkeen takaisin Pikkuhuuhkajien vahvuuteen.

Joukkueen alakerrasta löytyvät muun muassa skotlantilaisessa Ayr United FC:ssä hyvin aloittanut maalivahti Viljami Sinisalo ja Barnsleyn toppari Aapo Halme.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Pikkuhuuhkajat Maltaa vastaan! | Mitä mieltä olet valinnoista? 💬 | Katso tiedotustilaisuus ➡ bit.ly/Tiedotustilais…

Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt joukkueensa EM-karsintojen päätösotteluun Maltaa vastaan! VeikkausTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä. #Pikkuhuuhkajat