Veikkausliigan päätöskierros sisälsi kosolti jännitystä. Peleissä olivat panoksena hopea- ja pronssimitalit sekä liigakarsinnan välttäminen.

TPS ja KuPS pelasivat Turussa todellisen trillerin. Johtoasema vaihtui pariin otteeseen, sillä TPS siirtyi ottelussa heti alussa johtoon. KuPS meni ohi, mutta turkulaisten tehohetki 79. minuutilla ja 80. minuutilla tulleilla osumilla siivitti TPS:n voittoon.

TPS tarvitsi ottelusta voiton ja Hakalta apua ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. TPS otti pakkovoittonsa, mutta koska Haka taipui IFK Mariehamnille, joutui TPS voitostaan huolimatta liigakarsintaan.

KuPS puolestaan olisi varmistanut hopeamitalit voitolla tai Interin tappiolla HJK:ta vastaan. Inter pelasi kuitenkin Helsingissä tasapelin, joten KuPS:n tappio merkitsi sitä, että Inter ohitti kuopiolaiset sarjataulukossa. Inter nappasi hopeat ja KuPS jäi pronssille.

KuPS:n ensimmäisestä maalista vastasi Ville Saxman, joka pelasi uransa viimeisen pelin Veikkausliigassa. Myös TPS:n Mika Ääritalo sai suosionosoitukset jäähyväisten merkiksi, mutta hän pelaa vielä liigakarsinnoissa.

Ilveksen ja FC Hongan välisessä ottelussa loisti vasta 17-vuotias Maksim Stjopin, joka oli pelannut ennen iltaa vain noin kolme minuuttia Veikkausliigassa. Stjopin teki Ilvekselle kaksi maalia 4−1-voitossa.

Veikkausliigan mestaruuden varmisti jo aiemmin HJK. Suoran putoajan paikalle jäi muista kauaksi jäänyt RoPS. Veikkausliigassa ei pelata tällä kaudella loppusarjoja koronaviruksen takia.

Veikkausliigan päätöskierroksen tulokset

FC Lahti−HIFK 2−1
FC Haka−IFK Mariehamn 0−1
HJK−FC Inter 1−1
Ilves−FC Honka 4−1
RoPS−SJK 2−3
TPS−KuPS 3−2

Kauden lopulliset sijoitukset:

(Voit tarkastella koko sarjataulukkoa TÄSTÄ LINKISTÄ.)

1. HJK
2. FC Inter
3. KuPS
4. FC Honka
5. Ilves
6. FC Lahti
7. SJK
8. HIFK
9. IFK Mariehamn
10. FC Haka
11. TPS
12. RoPS