Borussia Mönchengladbachin tähtipelaaja Marcus Thuram on pyytänyt anteeksi sitä, että sylkäisi lauantaina Hoffenheimin puolustajaa Stefan Poschia naamaan.

Thuram, 23, sai törkytempustaan suoran punaisen kortin 79. minuutilla, kun videotuomari huomasi hänen rikkeensä.

Ulosajoa edeltäneessä tilanteessa Posch häiritsi Thuramin laukausta siinä määrin, että ranskalaistaituri kaatui maahan. Thuram suivaantui, kun Posch levitteli käsiään hänen kaatumiselleen, ja sylkäisi häntä kasvoihin.

Le Parisien

@le_Parisien
La sanction s'annonce lourde, très lourde : le Français Marcus Thuram a été expulsé de son match de Bundesliga après avoir craché au visage d'un adversaire leparisien.fr/sports/footbal…

Hoffenheim voitti ottelun 2-1. Punainen kortti oli Thuramin ensimmäinen Mönchengladbachissa, jota hän edustaa nyt toista kauttaan.

– Tuo ei ole luonteeni tapaista, eikä tuollaista saisi ikinä tapahtua, kommentoi Thuram sosiaalisessa mediassa.

– Reagoin vastustajaan väärällä tavalla ja jotain tapahtui vahingossa, eikä tahallisesti.

– Pyydän anteeksi kaikilta, Stefan Poshchilta, vastustajiltani, joukkuekavereiltani, perheeltäni ja kaikilta, jotka näkivät reaktioni. Hyväksyn tietysti kaikki tekoni seuraamukset.

Ranskalaislaiturin räkäisystä on todennäköisesti luvassa pitkä pelikielto. Schalken Ozan Kabak sai aiemmin tällä kaudella vastaavanlaisesta tapauksesta viiden pelin pannan.

Thuram on pelannut tällä kaudella 20 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kahdeksan. Hän debytoi Ranskan A-maajoukkueessa marraskuussa, kun Huuhkajat kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Pariisissa 2-0.