Antonio Cassano pelasi Real Madridissa kevään 2007.

Real Madrid hankki italialaiskärjen AS Romasta tammikuussa 2007, mutta Cassano jäi pienelle vastuulle Fabio Capellon alaisuudessa ja lopulta palasi Italiaan puoli vuotta myöhemmin.

Cassano iski Real Madridissa neljä maalia ja oli voittamassa La Ligan mestaruutta, mutta henkilökohtaiset saavutukset jäivät olemattomaksi.

Cassano kertoi katuvansa käytöstään Real Madridissa. Cassano viihtyi Madridin yökerhoilla ja kasinoilla, eikä saanut itsestään parasta irti missään vaiheessa.

– En kadu mitään niin paljon kuin sitä, etten käyttänyt hyväkseni minulle annettua mahdollisuutta pelata Real Madridissa 23-vuotiaana. Se on historian suurin seura. Real Madridissa olisin voinut taistella avauksen paikasta Robinhon kanssa. Se tarkoittaa, että olin yksi parhaista, mutta tein valtavia virhearviointeja, Cassano myönsi Sky Sportsille.

– Capello teki paljon eteeni, mutta minä en tehnyt mitään hänen eteensä. Harjoituskaudella pudotin 16 kiloa painostani Capellon alaisuudessa ja tein kaksi maalia ensimmäisessä kolmessa ottelussa, mutta sen jälkeen menetin pelipaikkani ja suutuin. Kun et kunnioita Capelloa, hän jättää sinut varmasti ulos joukkueesta.

– Madridissa olin heittämässä elämääni hukkaan. Siellä oli paljon hyvännäköisiä naisia ja hyvää ruokaa, Cassano nauroi.

38-vuotias Cassano lopetti ammattilaisuransa muutama vuosi sitten. Kärki voitti Serie A:n mestaruuden AC Milanissa keväällä 2011 ja pelasi Italian A-maajoukkueessa 39 ottelua.