Juventuksessa pelaava brasilialainen keskikenttäpelaaja Arthur, 24, vahvisti espanjalaislehti Marcalle ne tarinat, joita Ronaldosta on useiden vuosien ajan futismaailmassa kerrottu.

Torinolaisseuran supertähti Cristiano Ronaldo todellakin on treenitottumuksiltaan aivan omanlaisensa urheilija moniin muihin verrattaessa.

− Olin kuullut hänen toimintatavoistaan kyllä jo etukäteen, koska jalkapallomaailmassa puhutaan paljon. Mutta kun sen sai nähdä itse läheltä, niin se oli todella vaikuttavaa, Arthur kertoi.

Brassipelaaja paljasti hyvin poikkeuksellisia asioita viisinkertaisesta Ballon d’Or -voittajasta.

− Joskus on iltoja, että pääsemme kotiin vasta yöllä kahdelta pitkän pelireissun jälkeen, ja hän ryhtyy vielä harjoittelemaan. Kuka tekee sellaista? Cristiano.

[readmore from=ronaldo-cristiano]

Arthur on seurannut Ronaldon toimintaa aivan ihmeissään. Arthurin mielestä Ronaldon tavat eivät ole normaaleja, ja välillä niistä tekisikin mieli huomauttaa kokeneelle portugalilaiselle.

− Mutta mitä voi sanoa sellaiselle kaverille, joka on voittanut niin monta Ballon d’Oria? Hän on henkisesti erittäin vahva, Arthur sanoi.

Koska Arthur brasilialaisena puhuu portugalia, tuli kaksikko heti hyvin keskenään toimeen Juventuksessa.

− Cristiano on paras. Hän on auttanut minua paljon, koska puhumme samaa kieltä. Hän jopa kertoo minulle, mitä minun pitää syödä. Hän välittää ja haluaa auttaa.

LUE MYÖS:
− Cristiano Ronaldon järjetön työmoraali herättää yhä ihmetystä ex-joukkuekaverissa: ”Harjoitukset olivat kuin sotaa”
− Lehti: Nähdäänkö tammikuussa yksi jalkapallohistorian suurimmista siirroista? – Cristiano Ronaldo saattaa palata Manchesteriin jättikaupassa