Mestarien liigassa nähtiin tiistaina ehkä jopa hieman yllättävä selkäsauna, kun Juventus vieraili Camp Noulla hakien täyden pistepotin lukemin 3-0. Juventus nöyryytti Barcelonaa myös Twitterin puolella.

Ennakkoon ottelun ympärillä puhuttiin tietysti Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kohtaamisesta, joka oli ensimmäinen sitten Ronaldon Real Madrid -vuosien. Ronaldo sairasti koronavirusta, kun Barcelona vieraili Torinossa lokakuussa lohkovaiheen ensimmäisessä kohtaamisessa.

Silloin oli Messin vuoro juhlia, kun Barcelona voitti Juven 2-0. Messi syötti tuolloin Ousmane Dembélén voittomaalin ja laukoi loppulukemat rangaistuspotkulta.

[readmore from=mestarien-liiga]

Tällä kertaa molemmat supertähdet olivat samaan aikaan kentällä. Juventus karkasi jo 13. minuutilla 1-0-johtoon, kun Ronaldo laukoi itse hankkimansa rankkarin ohi Marc-André ter Stegenin. Ronaldo onnistui vielä toiseen otteeseen pilkulta ja oli kentän hahmo Barcelonan illassa. Ronaldo ei ollut aiemmin onnistunut maalinteossa Mestarien liigassa Barcelonaa vastaan, mutta nyt tulikin kerralla kaksi osumaa.

Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen Barcelona otti ilon irti hehkutetusta Messin ja Ronaldon kohtaamisesta, vaikka portugalilaistähti ei kentällä silloin ollutkaan. Barcelona julkaisi Twitterissä kuvan Messistä kuvatekstillä: ”Olemme iloisia, että saitte nähdä kaikkien aikojen parhaan pelaajan kentällä”. Juventus vastasi twiittiin, että lupaavat tuoda todellisen GOAT:n (Greatest of all time) Camp Noulle.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen

FC Barcelona

@FCBarcelona
We are glad you were able to see the 🐐 on your pitch, @juventusfcen! 😘
You probably looked it up in the wrong dictionary. We'll bring you the right one at Camp Nou 🔍📖

Ronaldon kahden maalin illan jälkeen Juve sai myös Twitterissä viimeisen sanan. Juventus piti niin sanotusti lupauksensa.

– Pidimme sanamme. Me toimme sen, Juventus kirjoitti lisäten twiittiin kuvan Ronaldosta.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
We kept our word: we brought it! 📖🐐🔥

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
You probably looked it up in the wrong dictionary. We'll bring you the right one at Camp Nou 🔍📖

LUE MYÖS: