Valioliigaa johtava Tottenham on iskenyt silmänsä Huuhkajien ja Brentfordin hyökkääjään Marcus Forssiin, kertoo Eurosport.

Forss, 21, on yhdistetty viime aikoina moniin huippuseuroihin, kuten Borussia Dortmundiin. Eurosportin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy pitää huolen siitä, että Spurs on mukana suomalaishyökkääjän potentiaalisessa siirtokilvassa.

Jo 13-vuotiaasta asti Englannissa pelannut Forss on tahkonnut tällä kaudella 17 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia. Hän debytoi Suomen A-maajoukkueessa viime kuussa ystävyysottelussa Ranskaa vastaan ja onnistui myös heti maalinteossa, kun Huuhkajat kaatoi hallitsevan maailmanmestarin sensaatiomaisesti 2-0.

Tottenhamissa Forssia odottaisi järisyttävän kova kilpailu peliminuuteista. José Mourinhon valmentaman Valioliiga-miehistön piikissä pelaa Englannin maajoukkuekippari Harry Kane, joka on tehtaillut tällä kaudella 17 ottelussa yhteensä 14 osumaa. Kesällä Tottenham lainasi Kanen kirittäjäksi Carlos Viníciusin Benficasta, jossa hän tuli viime kaudella Portugalin liigan maalipörssissä toiseksi.