Teemu Pukki saavutti Norwichissa lauantaina kaksi merkkipaalua. Sadannen ottelunsa seurassa pelannut suomalaishyökkääjä teki kaksi maalia ja ylsi näin 50. osumaansa joukkueen riveissä.

Mestaruussarjan maalintekijätilaston kaksi vuotta sitten voittanut Pukki on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia. Norwich jatkaa Englannin kakkostason kärjessä, joten seurassa ja sen ympärillä on kovia odotuksia paluusta Valioliigaan.

Seuran Twitter-tilillä intouduttiin hehkuttamaan Pukkia voitokkaan Blackburn-ottelun jälkeen. Norwich voitti pelin Pukin maaleilla 2−1.

Somepäivittäjä muistutti muun muassa Pukin siirrosta vuonna 2018, kun kotkalainen siirtyi Tanskasta ilmaissiirrolla Norwichiin.

− Sata peliä, 50 maalia, emmekä maksaneet hänestä penniäkään, Twitter-päivityksessä kirjoitettiin.

(Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.)

Norwich City FC

@NorwichCityFC
1️⃣0️⃣0️⃣ games
5️⃣0️⃣ goals

And he didn't cost us a penny.

Pukki on 18 ottelun jälkeen maalintekijätilastossa neljäntenä. Huuhkajien ykköspyssy on osoittanut olevansa kova tekijä Mestaruussarjaan.

Norwichin Twitter-tili loi myös meemin, jossa toisessa kuvassa Pukki osoittaa sormellaan ”kaikkia itseään parempia sarjan hyökkääjiä”, ja toisessa kuvassa ikkuna tuuttaa tuloksetta ”erroria”.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Pukki pointing at all the Championship strikers better than him 😉