Arsenal kohtaa Manchester Cityn Liigacupin puolivälierässä kello 22.00.

Lontoolaisseura on ajautunut heikkoon jamaan Valioliigassa, sillä Arsenal on sarjassa vasta sijalla 15.

Arsenal ei ole voittanut Valioliigassa seitsemään otteluun. Kausi on ollut tilastollisesti huonoin 46 vuoteen.

Kannattajien hermo on mennyt, ja seurassa itse kukin on saanut kuulla kunniansa. Päävalmentaja Mikel Artetalle vaaditaan potkuja.

Arsenalin Twitter-tili julkaisi joukkueen kokoonpanon Manchester Cityä vastaan pelattavan Liigacup-puolivälierän alla. Seuran fanit ovat kritisoineet monia Artetan tekemiä ratkaisuja, ja muun muassa pelaajavalinnoista on tullut rajua palautetta.

Nyt Arsenalin somepäivittäjille saattoi tulla mitta täyteen. Seuran virallisella tilillä on mahdollisesti säädetty asetuksia siten, etteivät Twitter-käyttäjät voi enää kommentoida Artetan valitsemaa avauskokoonpanoa.

Varmuudella syytä ei voida sanoa, mutta vaikuttaisi siltä, että Tykkimiesten sometiliä päivittävillä henkilöillä on ainakin loppunut kärsivällisyys fanien kommentteihin.

− He taisivat kyllästyä jatkuviin ”Arteta ulos” -viesteihisi, naljaili eräskin ruotsalaisfani kaverilleen huomattuaan Arsenalin sometiimin ratkaisun.

Päivitys kello 22.09: Arsenal kiirehti kertomaan, että Twitterissä on tietynlaisissa klikattavissa päivityksissä vikaa kommentoinnissa. Fanit pitävät tätä toki tekosyynä ja jatkavat kiukkuista viestittelyä. City siirtyi jo kolmannella minuutilla johtoon.

Arsenal

@Arsenal
We hear you, Gooners...

There's a technical issue with Twitter’s ads manager restricting replies for accounts using clickable cards tonight, so we won't be posting them again until that's been resolved.

All other tweets are allowing replies, so we'll continue with those 👊

CH

@ftblCH
LET ME COMMENT

Arsenal

@Arsenal
🚨 Our quarter-final XI tonight!

🏆 #CarabaoCup