Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, että seura neuvottelee jo Edinson Cavanin kanssa sopimuksen jatkamisesta.

Uruguaylaishyökkääjä Cavani, 33, siirtyi Unitediin lokakuussa vapaana agenttina jätettyään Paris Saint-Germainin aiemmin tänä vuonna Hän solmi manchesterilaisten kanssa vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä kaudesta.

Cavani on ollut avauksessa vasta yhdessä Valioliigan pelissä, mutta hän on esiintynyt kaikkiaan 13 ottelussa tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kaksi, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Solskjær sanoi BBC:n mukaan, että hän uskoo neuvottelujen johtavan sopimuksen pidentämiseen.

– Edinsonilla on muutama vuosi jäljellä, joten en sanoisi muuta. Hänellä on ollut mahtava vaikutus [joukkueeseen] ja minä luotan häneen.

Norjalaismanagerin mukaan Cavani ei ole pelkästään supervaihtomies, vaikka häntä ei ole Valioliigassa juurikaan aloituskentällisessä nähty.

– Hän on ehdottomasti avauksen pelaaja. Tuon tason pelaajaa ei voi luokitella muuten. Minä luotan häneen ja hän tulee luultavasti aloittamaan enemmän pelejä kentällä kuin penkillä.