Cristiano Ronaldon hurjista treenimetodeista on puhuttu viime päivinä paljon. Ex-joukkuekaveri Dimităr Berbatov ja nykyinen tiimikaveri Arthur ovat paljastaneet todella mielenkiintoisia asioita portugalilaistähdestä.

LUE MYÖS:
− Cristiano Ronaldon järjetön työmoraali herättää yhä ihmetystä ex-joukkuekaverissa: ”Harjoitukset olivat kuin sotaa”
− Joukkuekaveri Juventuksessa vahvisti hurjat kertomukset Cristiano Ronaldosta – supertähti harjoittelee kahdelta yöllä!

Nyt Ronaldo itse on kertonut DAZN:lle hämmästyttävän kovan motivaationsa taustat.

− Sitä ajattelee 33-vuotiaana, että ura alkaa mennä laskusuuntaan, mutta minä haluan jatkaa jalkapallon pelaamista, Ronaldo sanoi.

Juventuksen supertähti haluaa itse pitää huolta siitä, etteivät muut pidä häntä joskus vanhana kehäraakkina, joka ei ymmärrä lopettaa uraansa ajoissa.

− Ihmiset saattaisivat alkaa ajatella, että Cristiano oli loistava pelaaja, mutta nykyisin hän on hidas, Ronaldo pohti ja jatkoi.

− En halua, että niin tapahtuu. Kropasta voi pitää huolta, mutta oikeasti kaikki riippuu ajattelusta, motivaatiosta ja kokemuksesta.

Ronaldo nosti esimerkin tenniksestä. Laji on kuormittava ja vaatii paljon, mutta oikeanlaisella asenteella uraa voi pitkittää monella vuodella.

Roger Federer on 39-vuotias ja vieläkin huipulla, Ronaldo muistutti.

Lähde: Football-Italia