Valioliiga
Arsenal – Manchester United
Lauantai 30.01. klo 19:30

Arsenalin ja Manchester Unitedin väliset ottelut ovat ehdotonta Valioliigan klassikkokamaa. Tällä hetkellä joukkueiden välinen dynamiikka on mielenkiintoisessa vaiheessa, kun Arsenal on toipumassa hirveästä alkukaudestaan ja Manchester Unitedin mestaruushaaveet ottivat jättimäisen kolauksen kotitappiolla sarjajumbo Sheffield Unitedista.

Arsenal löysi tehonsa viime hetkellä – ainakin Mikel Artetan työpaikan puolesta. Viimeinen kuukausi onkin sitten ollut varsinaista riemujuhlaa, sillä kuudessa viime liigaottelussa pisteitä on menetetty vain heikommassa tasapeliottelussa Crystal Palacea vastaan. Kokoonpanopuolella Pierre-Emerick Aubameyang on ollut henkilökohtaisten syiden takia poissa. Useampikin pelaaja tsekataan pelikunnon osalta vielä lauantaina.

Ole Gunnar Solskjaerin ryhmä haluaa varmasti unohtaa kauhean viikko-ottelun mahdollisimman pian. Hyväkuntoinen Arsenal ei vieraissa ole välttämättä mikään toivevastus. Isossa kuvassa kausi on vielä omissa käsissä, mutta huti tästä ottelusta tietäisi mestaruuden suhteen jo vaikeuksia. Unitedin kokoonpanotilanne on suhteellisen hyvä ja joillekin paikoille Solskjaerilla on jo runsaudenpulaa avarissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Marginaalit eivät ole kovinkaan suuria, mutta kertoimien suhteen tänään taitaa olla väärän kuninkaan päivä. Arsenalia on vaikea pitää kotonaan altavastaajana, joten myös panokset menevät kotivoittoon: Arsenal voittaa ottelun kertoimella 2,90.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS