Borussia Dortmundin superlupaus on tehnyt vaikutuksen joukkueen konkariin: ”Ehdottomasti yksi parhaista pelaajista, joita olen tuossa iässä nähnyt”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin toppari Mats Hummels sanoo, että hänen joukkuekaverinsa Youssoufa Moukoko on yksi parhaista nuorista pelaajista, joiden kanssa hän on käynyt kentällä.

Moukoko on takonut hurjia maalimääriä nuorten peleissä, mutta hän pääsi debytoimaan Dortmundin edustusjoukkueessa vasta viime marraskuussa, kun hän täytti 16 vuotta. Nyt hänellä on tilillä seitsemän peliä ja ensimmäinen maali ykkösmiehistössä. Tätä nykyä Moukoko on nuorin debytantti sekä Bundesliigan että Mestarien liigan historiassa.

Hummels, 32, on pelannut lähes 350 ottelua Bundesliigassa ja esiintynyt 70 kertaa Saksan A-maajoukkueessa, joten hän on kohdannut lukuisia maailmanluokan pelaajia ja pelannut heidän kanssa myös samalla puolella. Sport Bildin haastattelussa hän ylisti Moukokoa sanomalla, että Dortmundin superlupaus on tehnyt häneen samanlaisen vaikutuksen kuin monet nykyajan tähtipelaajat aikanaan.

– Hän on jo todella hyvä.

– Minä pelasin Toni Kroosin, Mario Götzen ja Christian Pulišićin kanssa, kun he olivat 16- tai 17-vuotiaita, ja Youssoufa on ehdottomasti yksi parhaista pelaajista, joita olen tuossa iässä nähnyt.

Dortmund tunnetaan tähtipelaajien hautomona, josta moni suurlupaus on ottanut askeleensa isompiin ympyröihin. Tälläkin hetkellä joukkue on täynnä tulevaisuuden nimiä, joiden perässä on jo lukuisia huippuseuroja.

– Kun katson Erling Hålandia, Jude Bellinghamia ja Youssouda Moukokoa, he ovat kaikki nuoria ja todella päättäväisiä pelaajia, jotka tietävät, mitä voittamiseen vaaditaan, sanoi Hummels.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.