Internazionalen chileläistähti Alexis Sánchez pääsi keskiviikkona pallon taakse, kun hänen joukkueensa sai rankkarin Sampdoriaa vastaan jo pelin 12. minuutilla. Sampdorian maalivahti Emil Audero kuitenkin torjui Sánchezin yrityksen, ja lopulta Sampdoria voitti pelin maalein 2-1. Tappio katkaisi Interin kahdeksan ottelun voittoputken.

Interin rankkareita ampuu tavallisesti Romelu Lukaku, mutta belgialainen aloitti keskiviikon ottelun vaihtopenkillä ja tuli sisään vasta reilun tunnin pelin jälkeen. Niinpä rankkarivastuun sai Alexis Sánchez, joka kuitenkin epäonnistui urallaan rankkarissa jo kahdeksannen kerran.

32-vuotiaan Sánchezin rankkarisaldo on huippufutiksessa harvinaisen kehno, sillä hän on onnistunut vain joka kolmannessa rankkarissaan. 12 rangaistuspotkustaan hän on ampunut maaliin vain neljä.

Sánchez onnistui rankkarissa edellisen kerran viime heinäkuussa Serie A -ottelussa Bresciaa vastaan, siis suomalaisen Jesse Jorosen vartioitua vastustajan maalia. Muut kolme onnistumista ovat Arsenalista vuodelta 2017.

[readmore from=Sanchez-Alexis]

Interissä Sánchez pääsi ampumaan rankkaria nyt vasta toisen kerran. Muista epäonnistumisista kolme on tapahtunut Arsenalissa, kolme Chilen maajoukkueessa ja yksi Manchester Unitedissa – kaikki nämä vuosien 2014 ja 2018 välisenä aikana.

Tilastot ovat sen verran vaatimattomat, että voi olla, ettei rankkarivastuuta heru Antonio Contelta ihan heti uudestaan. Sánchezin kokonaistehot tällä kaudella pelaamistaan kymmenestä Serie A -ottelusta ovat kaksi tehtyä maalia ja kolme maalisyöttöä. Viidessä Mestarien liiga -pelissä hän ei tehomerkintöjä saanut.