AC Milan ja Juventus kohtaavat keskiviikkoiltana toisensa Serie A:n huippukamppailussa.

Juventus joutuu otteluun varamiehisenä, sillä Alex Sandro ja Juan Cuadrado ovat koronatartuntojen vuoksi sivussa. Álvaro Morata on sivussa lihasvamman seurauksena.

Andrea Pirlon miehistö tarvitsee siten huippuesityksiä niin Cristiano Ronaldolta kuin Paulo Dybalaltakin kaataakseen Serie A:ta johtavan AC Milanin.

Juventus on sarjataulukossa viidentenä kymmenen pisteen päässä AC Milanista.

Urallaan muun muassa Real Madridia, AC Milania, Internazionalea ja AS Romaa edustanut Antonio Cassano kritisoi Dybalaa Christian Vierin Twitch-lähetyksessä.

– Juventuksen valmentajat eivät ole pitäneet häntä elintärkeänä pelaajana. Sen vuoksi kysyn, onko hän todellinen supertähti vai pelkkä hyvä pelaaja. Mielestäni hän ei ole huippupelaaja, koska hän ei tee kentällä eroa suuntaan tai toiseen.

– Hän tekee silloin tällöin hienoja maaleja, mutta jos haluat kymppipaidan Juventuksessa, on sinun oltava muita korkeammalla tasolla. Minulla on sellainen mielikuva, että hän kusee alleen kovassa paikassa. Silti hän pyytää kymmenen miljoonaa euroa palkkaa kaudessa. Uskomatonta, Cassano päivitteli.

Lähde: AS