Juventus, Bayern München ja Barcelona. Vain harvoilla jalkapalloilijoilla on esitellä näin komeaa seurahistoriikkia, mutta useita pokaaleita urallaan voittaneella Arturo Vidalillapa on.

Täksi kaudeksi 33-vuotias chileläinen palasi jälleen Serie A:han, ja vanhan valmentajansa Antonio Conten alaisuuteen. Kausi Internazionalessa on kuitenkin ollut vaisu. 17 ottelussaan Vidal ei ole tehnyt vielä yhtään maalia, ja maalisyöttöjäkin on vain kaksi.

Peliaika alkoi vähentyä joulun lähestyessä, ja sunnuntain Crotone-ottelussa Conte otti Vidalin vaihtoon puoliajalla tämän aiheutettua vastustajalle rangaistuspotkun. Crotone tasoitti pilkusta pelin 2-2:een, mutta karkasi toisella puoliajalla ilman Vidalia 6-2-voittoon.

Vaisujen otteiden päälle tulee vielä marraskuisessa Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan otettu hölmö ulosajo. Niinpä Conte ei säästellyt kritiikkiään Vidalia kohtaan sunnuntain ottelun jälkeen.

[readmore from=Vidal-Arturo]

– Arturon täytyy tehdä töitä, sillä täällä kellään ei ole varmaa pelipaikkaa. Hänen täytyy näyttää, että hän ansaitsee pelata. Hänen pitää pelata paljon paremmin, Conte sanoi Sky Sportin haastattelussa.

– Tähän saakka Arturon taso on ailahdellut liikaa, emmekä voi hyväksyä sitä. Hän tietää, että hänen täytyy alkaa taas treenata kovaa. Joskus sen ehkä unohtaa, kun pelaa suurissa seuroissa.

Lähde: AS