Juventus isännöi tiistai-iltana Internazionalea Coppa Italian välierien toisessa osassa.

Juventus voitti otteluparin avausosan viime viikolla Milanossa 2-1. Cristiano Ronaldo teki Juventuksen kummatkin maalit.

Inter on siten pakkovoiton edessä, ja saakin avausosasta pelikiellon vuoksi sivussa olleet Romelu Lukakun ja Achraf Hakimin takaisin kokoonpanoonsa.

Interin päävalmentaja Antonio Conte tiedostaa joukkueen tarvitsevan täydellisen ottelun voidakseen napata finaalipaikan itselleen.

– Meidän pitää yrittää olla täydellisiä, koska voimme voittaa Juventuksen ainoastaan täydellisellä esityksellä. Pelaajat ovat tietoisia siitä, että heidän on tehtävä kannattajamme ylpeiksi. Oli tulos sitten mikä tahansa, on kannattajien oltava meistä ylpeitä ja se on tavoitteemme, Conte totesi maanantaina Rai Sportille.

Juventuksen päävalmentaja Andrea Pirlo tietää, miten tärkeitä pelaajia Lukaku ja Hakimi ovat Interille.

– He ovat elintärkeitä Interille. Tiedämme, millaisia pelaajia he ovat ja meidän on oltava hyvin keskittyneitä voidaksemme pysäyttää heidät, Pirlo summasi.

– Olemme hyvin kompakti joukkue, puhallamme yhteen hiileen ja autamme toisiamme. Emme päästä juurikaan maaleja ja emme voi kiittää siitä ainoastaan puolustustamme. Kaikilla on oikea asenne.