Paris Saint-Germainin ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé oli äärimmäisen väkevässä iskussa, kun PSG kohtasi Barcelonan Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella avausosassa tiistaina.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

Hattutempun paukuttanut 22-vuotias supertähti on puntaroinut tulevaisuuttaan seurassa. Allekirjoittaako jatkosopimus PSG:n kanssa vai lähteäkö muualle?

Ranskalaislehti Le Parisien kirjoittaa, että mikäli Mbappé päättää lähteä, ei huippupelaaja siirry muualle halvalla. Ostavan seuran täytyy pulittaa siirtokorvauksena 200 miljoonaa euroa. Tämä olisi jalkapallohistorian toiseksi korkein siirtosumma. Korkein on 222 miljoonaa euroa, jonka PSG maksoi Barcelonalle Neymarista.

Mbappé on kiinnitettynä Pariisiin kesään 2022 saakka ulottuvalla sopimuksella. Kesän 2018 maailmanmestari on kuitenkin tiettävästi harkinnut muita vaihtoehtoja, joihin lukeutuu muun muassa Real Madrid, jonka on raportoitu olevan aikeissa hankkia Mbappé itselleen.

Mbappé on tehnyt kuluvalla kaudella Ranskan liigassa 21 peliin 16 maalia. Mestarien liigassa Mbappé on osunut kuuteen otteluun viidesti.