Brasilian maajoukkueen ja Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar sanoo, että hän ei aio ikinä lopettaa juhlimista.

Neymar, 28, tunnetaan satumaisten taitojensa lisäksi siitä, että hän tykkää järjestää ylellisiä juhlia, joissa vierailee supertähtiä eri maailmankolkista ja aloilta. Brassitaituri sanoo, että hänen harrastuksensa on tuonut hänelle harhaanjohtavan maineen lapsellisena ihmisenä.

– Kuka ei tykkäisi juhlia? Kaikki tykkäävät pitää hauskaa, sanoi Neymar ESPN:n mukaan.

– Tiedän, milloin voin mennä ja tehdä sitä ja milloin en. Ihmiset luulevat, että olen lapsellinen ja etten tiedä, mitä teen, mutta se on päinvastoin.

Neymar sanoo, ettei hänen bilettämisensä vaikuta siihen, miten hän hoitaa työnsä kentällä.

– Olen ollut jalkapallossa mukana monta vuotta. Jos keskittyy vain sataprosenttisesti jalkapallon pelaamiseen, niin minusta se johtaa räjähtämiseen. Se (juhliminen) on minun tapani rentoutua ja rauhoittua. En aio ikinä lopettaa sitä.

PSG:n uudelta päävalmentajalta Mauricio Pochettinolta kysyttiin, saako Neymar mennä maaliskuussa Brasiliaan siskonsa Rafaellan syntymäpäiväjuhliin, joissa hän on ollut vuosien aikana tuttu näky jalkapalloilullisista velvotteistaan huolimatta.

– Katsotaan sitten, kun sen aika tulee. Kun aloitin valmentamisen, sanoin itselleni, että aion olla taipumaton, enkä päästä ketään juhlimaan, vastasi Pochettino.

– 12 vuotta valmennettuani olen tajunnut, kuinka tärkeää on olla joustava, ja tykkään neuvotella kaikesta. Uusi sukupolvi tykkää jakaa mielipiteensä ja tulla kuulluksi. Asioiden määräämisellä ei saa mitään aikaiseksi, on neuvoteltava.