Norwich kohtaa tänään Mestaruussarjan kärkikamppailussa Swansean. Ottelu alkaa kello 22.15 ja katseet kääntyvät suomalaisittain Teemu Pukkiin, joka ei ole vielä tänä vuonna onnistunut maalinteossa.

Parin kauden takainen Mestaruussarjan maalikuningas on tehnyt kuluvalla kaudella 11 maalia. Toissa vuonna onnistumisia tuli sarjassa 29. Norwich on pelannut nyt kaksi maalitonta tasapeliä putkeen, joten 30-vuotiaalta kotkalaiselta odotetaan osumia.

Päävalmentaja Daniel Farke ei ole kuitenkaan huolissaan Huuhkajien ykköstykistä.

− Meillä on vielä 19 peliä pelattavana, ja on ihan mahdollista, että Teemu tekee niissä vielä 18 maalia, Farke sanoi.

Farke kertoi olevansa itse asiassa tyytyväinen Pukin tilastoihin. Farken mukaan pari kautta sitten kukaan ei odottanut Pukin tekevän niin paljon maaleja. Odotukset ovat siis erittäin korkealla.

− Otteluohjelma on nyt armoton ja hän on kärsinyt vammoista menettäen jokusen pelin. Hän pelasi kaksi kautta sitten lähes kaikki minuutit, ja mitä enemmän pelaa, sitä enemmän maaleja tekee, Farke muistutti.

Pukin kannalta harmillista on, ettei ”Kanarialintujen” avainpelaajiin lukeutuva Emiliano Buendía pelaa Swanseaa vastaan pelikiellon takia.

− On hänelle helpompaa, kun hänen kanssaan pelaa Emi Buendía, joka syöttää ison osan maaleista. Muiden keskikenttäpelaajiemme täytyy pelata lähempänä Teemua, jotta hän saisi enemmän vapauttavia syöttöjä, Farke pohti.

Lähde: Irish Mirror