Suomen Cupin toiset ottelut saatiin veikkausliigajoukkueiden osalta päätökseensä, kun Honka päätti pelinsä Hakaa vastaan 1-0 -voittoon. Espoolaisten sarjasija ei voitolla kohentunut, vaan joukkue jatkaa edelleen kolmospaikalla – nyt tosin tasapisteissä Hakan kanssa. Kärkiryhmä FC Inter on täydellä kuuden pisteen potilla ja maalierolla 4-0 jo jatkossa, ja hyvin lähellä myös lohkon voittoa.

Aiemmin HJK oli noussut Helsingin paikallisväännössä 2-1 -voittoon, vaikka pelasikin Valtteri Morenin suoran punaisen jälkeen vajaalla lähes 40 minuuttia. Lohko A:ssa tilanne on tämän tuloksen myötä todella avoin – vain KTP on putoamassa kelkasta, hävittyään lauantain pelinsä FC Lahdelle selkeästi 0-3.

Lohko C on pisteiden valossa täysin samassa tilanteessa kuin B. KuPS höykytti lauantaina SJK:ta lukemin 5-2, ja on matkalla lohkovoittoon. Kakkosena ja kolmosena olevat AC Oulu ja SJK ovat toki vain kolmen pisteen päässä. Ilveksen eväät eivät lauantaina riittäneet sarjanousija Oulua vastaan, eivätkä välttämättä riitä koko kilpailun alkulohkoa pidemmälle. Joukkue kohtaa 20.2. vieraissa SJK:n.

Seuraa tuloksia ja tilastoja Suomifutis.comin omalla Suomen Cup -sivulla!