Huuhkajien kokoonpanospekulaatioissa yhtenä haarana on ollut jo pitkään se, mikä on kerran maajoukkueuransa lopettaneiden pelaajien kohtalo. Yksi näistä nimistä on Niklas Moisander, monivuotinen Huuhkajien luottopuolustaja ja kapteeni. Moisander vieraili Suplan Week of Football -podcastissa eikä jättänyt juurikaan jossiteltavaa.

– Minun tilanteeni on tosi selkeä. Olen lopettanut maajoukkueessa ja tilanne on edelleen sama. Se on ollut sama siitä lähtien, kun lopetin.

– Olen tosi ylpeä jätkistä, taustasta ja valmennuksesta, että he pääsivät kisoihin, mutta minun tilanteeni on yhä sama, Moisander kertoi podcastissa.

Moisander lopetti maajoukkueessa kolme ja puoli vuotta sitten pitkän pohdinnan jälkeen. Yksi julkisuudessa mainituista syistä oli se, että maajoukkuerasituksen poistaminen tuo lisää pelivuosia seurajoukkueuralle.

– Se oli yksi isoimmista syistä, että lopetin maajoukkueessa. Maajoukkuereissut alkoivat tuntua, ja ne olivat raskaita. Minulla on ollut paljon loukkaantumisia urani aikana, ja siinäkin vaiheessa oli. Olen täyttänyt 35 vuotta ja pelaan edelleen Bundesliigassa, olen kapteeni ja pelasin viime kaudella kaikki pelit, Moisander muistutti.

Moisander edustaa Werder Bremeniä, jossa hän toimii myös kapteenina. Tällä kaudella vastuu on kuitenkin jäänyt vähäisemmälle. Kauden jälkeen Moisander on vaihtamassa maisemaa.

– Tälläkin kaudella olen pelannut joitain pelejä ja kaikki cupin pelit. Uskon, että se on auttanut, että olen edelleen ihan ok fyysisessä kunnossa. Uskon, että se on osittain auttanut. Se oli tosi vaikea päätös. Ei ole ikinä helppoa tehdä tuollaista päätöstä. Se on auttanut palautumaan maajoukkuetauoilla ja saada vammoja kuntoon ennen seuraavia pelejä, moninkertainen Hollannin mestari perustelee.

Fokus on siis edelleen seurajoukkuejalkapallossa, tällä hetkellä Bundesliigassa ja Werder Bremenissä. Joukkueen seuraava ottelu on viikonloppuna Freiburgia vastaan. Tämä ottelu, kuten muutkin Bundesliigan pelit, ovat nähtävissä V Sportin ja Elisa Viihde Viaplayn
kautta kotikatsomoihin.