Zlatan Ibrahimović sai sunnuntaina täyteen 500 maalia seurajoukkuepeleissä, kun hänen edustamansa AC Milan kaatoi Crotonen 4-0 Serie A:ssa.

Ruotsalaistähti viimeisteli 500. maalinsa puolen tunnin kohdalla pelattuaan näppärän seinäsyötön Rafael Leãon kanssa. Hän vastasi myös Milanin toisesta maalista reilun tunnin jälkeen siirtämällä pallon tyhjään verkkoon Ante Rebićin syötöstä.

Ensi syksynä 40 vuotta täyttävä Ibrahimović on tehnyt urallaan myös 62 maalia A-maajoukkuetasolla. Hänen kokonaissaldonsa on siis 563 osumaa miesten virallisissa otteluissa, joita hän on pelannut kaikkiaan 941 kappaletta.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

GOAL

@goal
Zlatan Ibrahimovic has now scored 500 career club goals 🤯

Crotone-ottelun tauolla Ibrahimović sanoi Sky Sport Italian haastattelussa, että joukkueen auttaminen on hänelle suurempi asia kuin henkilökohtaiset saavutukset.

– Se tarkoittaa, että olen tehnyt joitain maaleja urallani. Tärkeintä on jatkaa ja auttaa joukkuettani. Minun tavoitteeni on tehdä maaleja ja luoda maalipaikkoja.

Milanin päävalmentaja Stefano Pioli laittoi tähtihyökkääjänsä saavutuksen Ibrahimovićin työmoraalin piikkiin.

– Kun näkee, miten Ibra harjoittelee, emme voi olla yllättyneitä, että hän on mestari. Häntä on vaikea taltuttaa nykyvireessään, koska kun hän on kunnossa ja aloittaa pelin, hän tekee lähes aina kaksi maalia. Mutta sellainen hän vain on.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
Road to the target